Veelgestelde vragen - klantenservice | videotheek.com | 1. Meld je GRATIS aan 2. Kies een film uit en reken hem af 3. Bekijk hem direct op je pc of tv!

Huurvideo's

Een huurvideo is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de film getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.

Thuisbios

Met deze thuisbios kan je online genieten van films, tv-series en documentaires in diverse genres. 24 uur per dag en zónder reclameonderbrekingen. Betaal en bekijk alleen de films die jij wilt zien.

Er worden enkel huurfilms aangeboden op de website. Huurfilms kunnen direct na betaling gestart worden, en zo vaak als gewenst bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode. Huurfilms zijn enkel geschikt voor PC.Hoe werkt het

stap 4Kies een film uit en klik op de titel of afbeelding van de hoes. Extra informatie over de film, zoals omschrijving, acteurs, screenshots, reviews en prijs wordt nu getoond.
Klik op 'Kijk nu deze film' om de film te huren.

stap 3Er kan nu een keuze gemaakt worden om de film te huren mét of zonder (gratis) account en dus mét of zonder in te loggen op de website. Wanneer een film wordt gehuurd via een account, kunnen wij een betere service verlenen. Zo bieden wij de mogelijkheid om te betalen via automatische incasso, kan er een filmabonnement afgesloten worden, moviepoints gekocht worden en wanneer er problemen optreden bij bijvoorbeeld het bekijken van een film, kunnen wij een klant beter van dienst zijn.

stap 2Kies vervolgens de wijze waarop de film betaald gaat worden. Er zijn diverse betaalmethoden voor Nederland en België beschikbaar.: o.a. met vooraf gekochte moviepoints, d.m.v. automatische incasso, met een telefoon of door het sturen van een sms. Indien de film besteld wordt via automatische incasso wordt het huurtarief bijgeschreven op de maandelijkse factuur. Een overzicht van alle bestellingen in deze maand is te vinden onder 'Deze maand' onder 'Mijn gegevens' in de klantenservice.

stap 1Nadat de betaling afgerond is kan de film bekeken worden:

Huurfilms
Nadat de film betaald is verschijnt de 'play' pagina. Klik op play/start om de film te starten. De huurperiode gaat pas in nadat de film voor de eerste keer is opgestart.

Nogmaals bekijken

Huurfilms kunnen zo vaak als gewenst bekeken worden zolang de huurperiode nog niet verlopen is. Gehuurde films zijn terug te vinden onder het linkje 'mijn films' in het menu links op de filmpagina. Kies hier de gewenste film, de film kan direct gestart worden door op 'start film' te klikken. Dit geldt echter alleen als er is ingelogd! Als de film is gehuurd zonder account moet de film handmatig opgezocht worden op de website.

Let op: 18+ films kunnen alleen worden bekeken nadat de 18 jaar of ouder pagina is doorlopen. Ga dus eerst naar de nachtclub / 18+ sectie en klik dan op 'mijn films'.

Inloggen

?
Online films kijken Online films kijken
Aanmelden Login

Informatie

Raadpleeg bij problemen de problemen rubriek.
Controleer direct of dit systeem voldoet aan de vereiste configuratie voor het gebruik van de filmdienst(en).
Indien de benodigde informatie niet in deze rubriek te vinden is, neem dan contact op met de klantenservice via e-mail.

Account

Wij houden je regelmatig op de hoogte van het laatste filmnieuws, filmtips, acties en aanbiedingen dmv een digitale nieuwsbrief.

Wanneer je je hebt aangemeld op de website, krijg je de nieuwsbrief automatisch via e-mail toegezonden. Wil je de nieuwsbrief ontvangen maar heb je nog geen account, meld je dan eerst (gratis) even aan.

Om je af te melden voor de nieuwsbrief klik je op de afmeldlink die onderaan elke nieuwsbrief vermeld staat. Je kunt je ook afmelden op de website via Klantenservice -> Mijn gegevens -> Persoonsgegevens.
Aanmelden kan via de website door op 'Aanmelden' bovenaan de website te klikken. De aanvraag wordt direct verwerkt en bevestigd per e-mail.
Een nieuwe toegangscode kan aangemaakt worden op deze pagina. Vul het e-mailadres in dat is opgegeven bij registratie. Naar dat adres wordt een e-mail gestuurd met een link naar een tijdelijke pagina. Op die pagina kan een nieuwe toegangscode aangemaakt worden.
Ben je het gebruikte e-mailadres vergeten? Stuur dan een bericht via Klantenservice -> Contact.
Soms komt de e-mail met de bevestigingslink voor aanmelding in de SPAM map van de e-mail inbox terecht. Controleer de SPAM map.

Zit de e-mail niet in de SPAM map, neem dan contact met ons op via Klantenservice -> Contact. Soms worden onze e-mails geweigerd door een provider. Wij activeren het account dan handmatig.
Toon alle informatie in deze categorie

Algemeen

Wij houden je regelmatig op de hoogte van het laatste filmnieuws, filmtips, acties en aanbiedingen dmv een digitale nieuwsbrief.

Wanneer je je hebt aangemeld op de website, krijg je de nieuwsbrief automatisch via e-mail toegezonden. Wil je de nieuwsbrief ontvangen maar heb je nog geen account, meld je dan eerst (gratis) even aan.

Om je af te melden voor de nieuwsbrief klik je op de afmeldlink die onderaan elke nieuwsbrief vermeld staat. Je kunt je ook afmelden op de website via Klantenservice -> Mijn gegevens -> Persoonsgegevens.
Een nieuwe toegangscode kan aangemaakt worden op deze pagina. Vul het e-mailadres in dat is opgegeven bij registratie. Naar dat adres wordt een e-mail gestuurd met een link naar een tijdelijke pagina. Op die pagina kan een nieuwe toegangscode aangemaakt worden.
Ben je het gebruikte e-mailadres vergeten? Stuur dan een bericht via Klantenservice -> Contact.
Als de film besteld is zonder ingelogd te zijn met een account, dan kan de film worden gestart binnen de huurperiode door de film opnieuw op te zoeken via de website. Dit kan alleen met dezelfde computer en internet browser waarmee ook de film is besteld. Als dit niet lukt, kunnen wij de bestelling opzoeken en alsnog beschikbaar maken via een account. Heb je nog geen account, dan kan je die hier gratis aanmaken.
Sommige diensten wel, sommige niet. Het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige multimediatoepassingen kost veel geld. Er is vaak een heel team van mensen betrokken bij een productie. meJane.com moet op haar beurt betalen om bijvoorbeeld muziek of films te kunnen aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan de auteursrechten. Om het aanbod op de computer, TV of telefoon te krijgen, zijn doorlopend investeringen nodig in ons netwerk. Deze systemen moeten ook onderhouden en telkens verbeterd worden om de beschikbaarheid te kunnen garanderen. Daarnaast heeft meJane.com de dagelijkse kosten zoals ieder bedrijf die heeft.
Om direct te controleren of jouw computer voldoet aan de aanbevolen configuratie om van de diensten op deze website gebruik te kunnen maken, kun je de systeemcheck doen: Klantenservice -> Systeemcheck.

Voor een PC gelden de volgende voorwaarden:

PC met Microsoft Windows (XP, Vista of 7)Ten minste een Pentium IV, 1Ghz processor en minimaal 256 MB RAM Acceptatie van cookies Windows Media Player 11 of hoger voor het afspelen van WMV filmsDivX Player 8 of hoger voor het afspelen van DivX filmsInternetsnelheid 450 Kbps of hoger in het geval van huurfilms
Voor een Macintosh gelden de volgende voorwaarden:

Ten minste een Intel Core Duo 1.83-gigahertz (GHz) processor en minimaal 512 MB RAM Acceptatie van cookies Silverlight 4 of hoger voor het afspelen van WMV huurfilmsDivX Player 7 of hoger voor het afspelen van DivX koopfilmsInternetsnelheid 450 Kbps of hoger in het geval van huurfilms
Tips: Stel de schermresolutie in op minimaal 1024 x 768 pixels met tenminste 16 bit kleuren. Gebruik daarnaast een goede video-en geluidskaart voor optimaal beeld en geluid.
Een goede kwalitatieve dienstverlening is ons streven. Het kan helaas voorkomen dat de dienstverlening niet aan de verwachting voldoet en er een klacht is. Hier wensen wij professioneel mee om te gaan en hopelijk leidt het voor zowel de klant als voor ons tot verbetering van de dienstverlening.

Bij een klacht betreffende het afspelen van films raden wij aan altijd eerst de Veelgestelde vragen door te nemen. Deze zijn te vinden op de website via Klantenservice -> Veelgestelde vragen. Veel technische problemen zijn eenvoudig op te lossen door bijvoorbeeld het aanpassen van een instelling in de browser of de Media Player.

Is dit niet het geval dan kan de klacht ingevuld worden op het contactformulier op de website via Klantenservice -> Contact. Door alle velden in het formulier zorgvuldig in te vullen kan de klacht optimaal behandeld worden. Tevens worden er tijdens het insturen van dit formulier enkele technische gegevens van de gebruikte computer meegezonden, zodat een klacht van technische aard nog beter te behandelen is.

De klacht wordt na binnenkomst behandeld door een van onze medewerkers van de klantenservice. Wij streven ernaar een binnengekomen klacht inhoudelijk binnen 1 dag te beantwoorden. Bij grote drukte kan dit oplopen tot uiterlijk 14 dagen. Worden er aanvullende vragen gesteld of is de klacht niet afdoende behandeld, beantwoord dan de e-mail (met 'reply' of 'beantwoorden'), stuur geen nieuwe e-mail.
meJane.com is een entertainmentwebsite voor mensen met een breedband internetverbinding. Op de website is een ruim assortiment aan filmtrailers, films en andere diensten te vinden. meJane.com biedt een Video On Demand (films-op-aanvraag) dienst. De film kan direct op de computer (Windows of Mac) worden afgespeeld. Als de computer gekoppeld is aan de televisie kunnen de films ook hierop worden bekeken. Voor meer informatie over het afspelen van films op de tv ga je naar naar Klantenservice -> meJane.com op je TV.
Toon alle informatie in deze categorie

Betalingen

Er kan gebruik gemaakt worden van diverse betaalmethodes. Welke methodes per dienst beschikbaar zijn kan variëren. Nadat er een keuze voor een betaalmethode is gemaakt, worden er een aantal gegevens gevraagd die per betaalmethode verschillend zijn. Wij maken gebruik van onderstaande betaalmethodes:

Automatische Incasso Automatische incasso nl be
De kosten voor deze video worden bijgeschreven op je factuur die maandelijks wordt geïncasseerd.
telefoon Per telefoon nl be
Bel naar een 090X-betaalnummer totdat het huurtarief is bereikt. De verbinding wordt automatisch verbroken zodra het saldo is bereikt. Dit kan zowel vanaf een vast als een mobiel toestel.
Ideal iDeal nl
Betaal direct via je ABN Amro, Rabobank, ING, SNS bank of ING Bank rekening. iDeal is de nieuwe standaard voor internet bankieren in Nederland. Klik hier voor meer informatie over iDeal.
Creditcard Creditcard nl
Betaal via je VISA, Eurocard, Mastercard of American Express card.
PayPal PayPal nl be
PayPal is een online betaalservice waarmee artikelen op duizenden online winkels veilig, eenvoudig en snel worden betaald.
Paysafecard Paysafecard nl be
De Paysafecard is een prepaid kaart waarmee u kunt betalen bij talloze webwinkels. U heeft geen bankrekening of creditcard nodig. Klik hier voor meer informatie.
SMS Per SMS nl be
De kosten voor de video worden betaald via een of meerdere verstuurde en/of ontvangen SMS berichten.
Thuisbioscoopcadeau Thuisbioscoopcadeau nl be
Betaal met Thuisbioscoopcadeau. De kosten voor de video worden afgeschreven van het openstaande saldo op Thuisbioscoopcadeau. Klik hier voor meer informatie.
KBC be
KBC-Online-abonnees betalen op een snelle, eenvoudige en vooral heel veilige manier online.
CBC CBC be
Les abonnées de CBC-Online peuvent payer en ligne de manière entièrement automatique avec rapidité, facilité et, surtout, en toute sécurité.
Bancontact/Mister Cash Bancontact/Mister Cash be
Betaal direct via Atos Online - Banksys.
Ja, de specificatie van de factuur is te bekijken op de website via Klantenservice -> Mijn gegevens -> Facturen.
Ja, de getoonde prijzen zijn inclusief BTW.
Toon alle informatie in deze categorie

Films

Een film die gedownload en dus lokaal opgeslagen is kun je onbeperkt kijken. Je kunt de film dus hervatten wanneer je wil. Een huurfilm kun je net zo vaak als wenselijk bekijken binnen de huurperiode.
Klik 2 keer snel achter elkaar met je muis op het beeld om het beeld schermvullend te maken. Klik op de ESC toets op je toetsenbord of 2 keer snel met je muis op het beeld om het beeld weer klein te maken.
Er worden dagelijks nieuwe films toegevoegd. De nieuwste films kun je terugvinden onder 'Nieuw' in het menu.
Het is alleen mogelijk films te bekijken vanuit Nederland en België. Klik in het betaalscherm op de Belgische vlag indien je uit België komt. De voor België geschikte betaalmethodes worden dan getoond.
Toon alle informatie in deze categorie

Windows Media Player

Klik 2 keer snel achter elkaar met je muis op het beeld om het beeld schermvullend te maken. Klik op de ESC toets op je toetsenbord of 2 keer snel met je muis op het beeld om het beeld weer klein te maken.
Het is noodzakelijk om de Windows Media Player te individualiseren zodat de instellingen van de player geschikt zijn om de licenties te verwerken die toegang geven tot de gewenste bestanden. Het is een eenvoudige en snelle handeling die op geen enkele manier invloed heeft op de privacy van de gebruiker. Het hoeft maar eenmalig uitgevoerd te worden.

Security Upgrade
Toon alle informatie in deze categorie

© Maxx-XS
Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | Webmasters