Veelgestelde vragen - klantenservice | videotheek.com | 1. Meld je GRATIS aan 2. Kies een film uit en reken hem af 3. Bekijk hem direct op je pc of tv!

Huurvideo's

Een huurvideo is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de film getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.

Koopfilms

Een koopfilm dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de film zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de film gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.

DivX

Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-film, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De film kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.

Thuisbios

Met deze thuisbios kan je online genieten van films, tv-series en documentaires in diverse genres. 24 uur per dag en zónder reclameonderbrekingen. Betaal en bekijk alleen de films die jij wilt zien.

Er worden 3 verschillende type films aangeboden op de website: Huurfilms, Koopfilms en DivX films. Door bovenaan het menu aan de linkerzijde een type aan of uit te vinken worden de films op de website gefilterd op enkel de aangevinkte types. Er kan ook direct op bijvoorbeeld Huurfilms geklikt worden om enkel huurfilms te selecteren.

Huurfilms
Huurfilms kunnen direct na betaling gestart worden, en zo vaak als gewenst bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode. Huurfilms zijn enkel geschikt voor PC.

Koopfilms
Koopfilms moeten eerst gedownload worden op de computer voordat ze afgespeeld kunnen worden. Daarna kunnen ze onbeperkt bekeken worden. Koopfilms zijn enkel geschikt voor PC.

DivX
DivX films worden gedownload op de computer, maar kunnen al tijdens de download gestart worden. Zij kunnen onbeperkt afgespeeld worden. Geschikt voor Macintosh en PC. Films zijn tevens over te zetten op DivX Certified apparaten.

Hoe werkt het

stap 4Kies een film uit en klik op de titel of afbeelding van de hoes. Extra informatie over de film, zoals omschrijving, acteurs, screenshots, reviews en prijs wordt nu getoond.
Klik op 'Kijk nu deze film', 'Download deze film' of 'Download DivX film' om de film te huren/kopen.

stap 3Er kan nu een keuze gemaakt worden om de film te huren/kopen mét of zonder (gratis) account en dus mét of zonder in te loggen op de website. Wanneer een film wordt gehuurd via een account, kunnen wij een betere service verlenen. Zo bieden wij de mogelijkheid om te betalen via automatische incasso, kan er een filmabonnement afgesloten worden, moviepoints gekocht worden en wanneer er problemen optreden bij bijvoorbeeld het bekijken van een film, kunnen wij een klant beter van dienst zijn.

stap 2Kies vervolgens de wijze waarop de film betaald gaat worden. Er zijn diverse betaalmethoden voor Nederland en België beschikbaar.: o.a. met vooraf gekochte moviepoints, d.m.v. automatische incasso, met een telefoon of door het sturen van een sms. Indien de film besteld wordt via automatische incasso wordt het huurtarief bijgeschreven op de maandelijkse factuur. Een overzicht van alle bestellingen in deze maand is te vinden onder 'Deze maand' onder 'Mijn gegevens' in de klantenservice.

stap 1Nadat de betaling afgerond is kan de film bekeken worden:

Huurfilms
Nadat de film betaald is verschijnt de 'play' pagina. Klik op play/start om de film te starten. De huurperiode gaat pas in nadat de film voor de eerste keer is opgestart.

Downloadfilms
Nadat de film betaald is dient er een klein bestandje gedownload te worden, genaamd de downloadmanager. Met behulp van dit bestandje wordt de film daarna gedownload.
Mocht de download stoppen (omdat bijvoorbeeld de internetverbinding uitvalt) dan kan deze hervat worden door het opnieuw starten van de downloadmanager.
Zodra de download binnen is staat deze gereed in de standaard download map op de computer.

DivX films
Nadat de film betaald is dient er een klein bestandje gedownload te worden (tix bestand). Dit bestand wordt automatisch geopend in de DivX player en de download wordt gestart (DivX player dient dus geinstalleerd te worden als deze niet reeds aanwezig is op de computer).

Zodra de download op een punt is dat de film afgespeeld kan worden zonder het punt waar de download nog bezig is "in te halen", kan de film gestart worden. De DivX Player start de film automatisch wanneer dit punt bereikt is.

Klik hier voor meer informatie over DivX films.

Nogmaals bekijken

Koopfilms en DivX films kunnen oneindig vaak bekeken worden. Deze kunnen gestart worden door naar de download map op de computer te gaan en de film te openen.

Huurfilms kunnen zo vaak als gewenst bekeken worden zolang de huurperiode nog niet verlopen is. Gehuurde films zijn terug te vinden onder het linkje 'mijn films' in het menu links op de filmpagina. Kies hier de gewenste film, de film kan direct gestart worden door op 'start film' te klikken. Dit geldt echter alleen als er is ingelogd! Als de film is gehuurd zonder account moet de film handmatig opgezocht worden op de website.

Let op: 18+ films kunnen alleen worden bekeken nadat de 18 jaar of ouder pagina is doorlopen. Ga dus eerst naar de nachtclub / 18+ sectie en klik dan op 'mijn films'.

Inloggen

?
Online films kijken Online films kijken
Aanmelden Login

Informatie

Raadpleeg bij problemen de problemen rubriek.
Controleer direct of dit systeem voldoet aan de vereiste configuratie voor het gebruik van de filmdienst(en).
Indien de benodigde informatie niet in deze rubriek te vinden is, neem dan contact op met de klantenservice via e-mail.

DivX

Ja, een gekochte film kan op alle DivX Certified apparatuur afgespeeld worden.
DivXDivX® is een digitaal mediaformaat van topkwaliteit voor het kijken van films op de computer, op tv of onderweg. In tegenstelling tot andere formaten kunnen DivX-films zowel op Windows als Macintosh computers (met een intel processor) afgespeeld worden.

Een belangrijke eigenschap is dat DivX-films niet alleen op computers, maar tevens op DivX Certified® apparaten afgespeeld kunnen worden. Dvdspelers bijvoorbeeld, mobiele telefoons, digitale televisies, Playstations en vele andere apparaten. DivX Certified apparaten zijn nagenoeg overal te koop en te herkennen aan de aanwezigheid van een DivX logo. Klik hier voor een complete lijst van alle DivX Certified-apparaten.

Voor het downloaden van DivX-films is de DivX player vereist. Klik op een van onderstaande afbeeldingen om de player te installeren.

Player voor Macintosh:
DivX Player voor Macintosh downloaden
Player voor Windows:
DivX Player voor Windows downloaden
Om de download van een DivX film te starten, wordt er op de website een .tix bestand aangeboden. Dit is een leeg bestand dat de download van de film (.divx-bestand) triggert wanneer deze geopend wordt in de DivX Player. Zodra het .tix bestand de download heeft gestart, behoort het vanzelf te verdwijnen.
 1. Voor het downloaden van een DivX-film dient de DivX-player geïnstalleerd te zijn. Indien er gebruik wordt gemaakt van een Windows computer, dient minimaal versie 8 van de DivX Player geïnstalleerd te zijn. Mac gebruikers kunnen gebruik maken van versie 7. Klik op een van de afbeeldingen om de player te downloaden.

  Player voor Macintosh:
  DivX-player voor Macintosh downloaden
  Player voor Windows:
  DivX-player voor Windows downloaden
 2. Kies nu een film op deze website en klik op 'DivX downloaden'. Ongeacht op welk apparaat de film later afgespeeld gaat worden kan de film eerst via de computer gedownload worden.
 3. De download zal automatisch in de DivX player opgestart worden. Om het recht van weergave juist in te stellen in de film zal er ingelogd moeten worden in de player. Nog geen account? Klik dan eerst op 'Register' op het opstartscherm van de DivX player voor het aanmaken van een account. Na de aanmelding start de download automatisch. Nadat een account is aangemaakt of de aanmelding met een bestaand account gedaan is, wordt de pc automatisch geregistreerd voor dat account. Daarna kan op die pc elke gekochte DivX VOD-content afgespeeld worden.
 4. Zodra de download op een punt is dat de film afgespeeld kan worden zonder het punt waar de download nog bezig is "in te halen", kan de film gestart worden. De DivX Player start de film automatisch wanneer dit punt bereikt is. Hoe sneller de internetverbinding, hoe eerder de film dus gestart kan worden. Er kan natuurlijk ook gewacht worden met afspelen totdat de hele film binnen is.
 5. De film kan nadat hij helemaal klaar is met downloaden op een ander DivX Certified-apparaat over gezet worden. Dit kan handmatig, maar in versie 8 van de player gaat dat nog makkelijker me de DivX To Go functie. Klik hier voor meer informatie hoe de film op een ander DivX Certified-apparaat bekeken kan worden. Let op: Een DivX Certified apparaat moet worden geregistreerd op een persoonlijke account vóórdat de DivX-films die op deze website gekocht worden erop afgespeeld kunnen worden. Klik op bovenstaande link voor meer informatie over het registreren van een DivX Certified apparaat.

DivX® en de bijbehorende logo's zijn handelsmerken van DivX, Inc. Voor het gebruik ervan is licentie verleend.
Nadat de film op de computer is gedownload, kan hij met alle gemak op tv, in bed of onderweg bekeken worden met behulp van een DivX Certified apparaat zonder speciale kabels of extra onderdelen te hoeven gebruiken. DivX Certified apparaten zijn bijvoorbeeld dvdspelers, mobiele telefoons, digitale televisies, Playstations en vele andere apparaten.

Stap 1 - Controleren
Controleer of het apparaat waarop de DivX-film afgespeeld moet worden DivX Certified is. Er zijn tal van apparaattypen die zijn gecertificeerd voor het afspelen van DivX-films: dvd-spelers, Blu-ray Disc-spelers, digitale tv's, gsm's en de PLAYSTATION®3 om er maar een paar te noemen. Klik hier voor een overzicht van alle DivX Certified-apparaten. DivX Certified apparaten zijn te herkennen aan een DivX logo.

DivX Certificatie
Stap 2 - Een DivX Certified-apparaat registreren

Klik hier voor het bekijken van een filmpje (Engelstalig) waarin het registratieproces wordt uitgelegd.

Voordat een DivX Certified-apparaat gebruikt kan worden om gekochte films op af te spelen, moet het apparaat geregistreerd worden (maximaal 6 apparaten per account). Deze stap hoeft slechts eenmaal per apparaat doorlopen te worden.
 1. Schakel het DivX Certified-apparaat in, en navigeer naar het instellingenmenu. Zoek de 8- tot 10-cijferige registratiecode voor de DivX VOD op voor het DivX Certified-apparaat en noteer dit nummer.
 2. Ga terug naar de computer en open de DivX Player. Selecteer VOD en dan Register a DivX Certified Device (Apparaatbeheer in versie 7) in het menu. Als de accountgegevens niet in de DivX Player zijn opgeslagen, kan men gevraagd worden zich aan te melden met zijn DivXaccount.
 3. Volg de instructies om het registratieproces te voltooien. Selecteer de naam van de fabrikant uit de lijst, geef de in stap 1 genoteerde code op, en geef een bijnaam op (bv. slaapkamer_dvd). Dit is een bijnaam waaraan het apparaat later gemakkelijk te herkennen is in de VOD-manager. Gebruik iets simpels dat het apparaat omschrijft (bijvoorbeeld Playstation 3 of dvd-speler huiskamer) of het merk van het apparaat. Klik op de knop Volgende om door te gaan.

  DivX Registreren

 4. De DivX Player begint een DivX-filmbestand te downloaden dat dezelfde naam heeft als de bijnaam van het apparaat (bv. slaapkamer_dvd. divx).
 5. De registratieprocedure wordt voltooid door dit filmbestand op het apparaat af te spelen. De film kan op een schijf gebrand worden, of, als het apparaat ondersteuning heeft voor afspelen met behulp van USB, kan de DivX-film gekopiëerd worden naar een USB-stick en vanaf de stick op het apparaat afgespeeld worden.
 6. De laatste stap in het registratieproces is het afspelen van de registratievideo op het apparaat. Plaats de gebrande schijf of de USB Flash Drive met de registratievideo erop in het apparaat, of navigeer naar de bestandsmenu's in het apparaat op het netwerk of de ingebouwde opslag waar de registratievideo geselecteerd kan worden. Nadat de korte registratievideo helemaal is afgespeeld, is de registratie voltooid! Vanaf nu kan de content van alle gekochte DivX VOD's op het apparaat bekeken worden.
Meer gedetailleerde informatie over de registratie van een apparaat staat op http://www.divx.com/en/movies/register-your-device.

Stap 3 - Overdragen en genieten!
Na deze registratie kunnen gekochte films moeiteloos afgespeeld worden op het DivX Certified apparaat. Indien versie 8 van de DivX player (enkel voor Windows gebruikers) is geïnstalleerd kan er gebruik gemaakt worden van de DivX To Go functie. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van de DivX To Go functie. De film kan ook handmatig over gezet worden (Mac gebruikers kunnen nog geen gebruik maken van de To Go functie en dienen de film dus altijd handmatig over te zetten). Hij kan eenvoudig op een schijf gebrand worden of met een USB-station op het apparaat overgebracht worden. Voor dit laatste moet het DivX Certified-apparaat wel een USB-station* ondersteunen. Indien het apparaat zich op het netwerk van de computer bevindt kan de film zelfs direct via het netwerk gestart worden.

*NB: De overdrachtsmethode die het beste gekozen kan worden, hangt af van het type apparaat en de methoden die daarin worden ondersteund voor DivX-afspelen. Zo brandt men bijvoorbeeld een cd als men een dvd-speler heeft, gaat men via het netwerk als men een opslagapparaat op een netwerk heeft aangesloten of kopieert men het bestand naar de ingebouwde opslag van een gsm met behulp van een USB-kabel.

DivX® en de bijbehorende logo's zijn handelsmerken van DivX, Inc. Voor het gebruik ervan is licentie verleend.
Nee. Als een deel van de film reeds was gedownload, wordt deze gestart op het punt waar de download was gebleven. Open het bestand in de DivX player, de download wordt nu automatisch hervat.
Er zijn tal van apparaattypen die zijn gecertificeerd voor het afspelen van DivX-films: dvd-spelers, Blu-ray Disc-spelers, digitale tv's, gsm's en de PLAYSTATION®3. Klik hier voor een overzicht van alle DivX Certified-apparaten. DivX Certified apparaten zijn te herkennen aan een DivX logo.
Nee. De computer waarop de film gekocht en gedownload wordt dient voorzien te zijn van een internetverbinding. De DivX Certified apparaten waarop de films eventueel worden afgespeeld hoeven dat niet.
De meeste DivX-films zijn wel met Windows Media Player af te spelen, zolang de DivX codec maar geïnstalleerd is en het een recente versie van de Windows Media Player betreft.

Voor DivX VOD-content die encrypted is dient echter altijd de DivX-player gebruikt te worden. Heb je deze player nog niet, klik dan op een van deze afbeeldingen om hem te downloaden:

Player voor Macintosh:
DivX player downloaden
Player voor Windows:
DivX player downloaden
De DivX Player meet de internetsnelheid en downloadt totdat de film gestart kan worden zonder dat hij de download "inhaalt". Deze periode wordt "bufferen" genoemd. Onder 'Buffering' wordt aangegeven hoe lang de player denkt nodig te hebben voordat de film gestart kan worden zonder onderbrekingen.
De DivX Player controleert aan de hand van de inloggegevens wat de rechten tot het bekijken van de film zijn. Enkel de rechtmatige eigenaar is geautoriseerd de film te bekijken.
Ga als volgt te werk om films in de Video Library (Videobibliotheek) over te dragen naar het DivX Certified-apparaat:
 1. Ga naar de weergave Video Library
 2. Versleep de films op het apparaat naar het venster Device
 3. Of klik op een apparaat in het venster device, en klik op de knop + (plusteken) in het venster Files (Bestanden), en browse naar de standaardvideomap, en selecteer de video's die overgedragen moeten worden
In de DivX Plus Player (8) kunnen videobestanden overgedragen worden naar een DivX Certified-apparaat met behulp van DivX To Go. Dit werkt als volgt:

1. Open de player en klik op de knop voor het apparaatvenster om deze te openen.

DivX Apparaatbeheer

2. Klik in het apparaatvenster* op het apparaat waarnaar de videobestanden overdragen moeten worden.

DivX overdragen

3. DivX To Go start op, klik in het welkomstvenster op Next (Volgende).

4. Kies het type DivX-apparaat waar het om gaat:
 • DivX: Dit is standaard geselecteerd. Als niet bekend is om welk type apparaat het gaat, kies dan deze optie. Een DivX Certified-apparaat ondersteunt standaarddefinitie DivX-bestanden (.avi of .divx tot 576p)
 • DivX HD: Een DivX Certified-apparaat ondersteunt hoge definitie DivX-bestanden (.avi of .divx tot 1080p)
 • DivX Plus HD: Een DivX Certified-apparaat ondersteunt hoge definitie DivX-bestanden (.avi, .divx of .mkv tot 1080p)
Klik vervolgens op « Next ».

5. Selecteer hoe de video's overgedragen dienen te worden op het apparaat:
 • Op schijf branden
 • Kopiëren naar een USB-apparaat
Klik vervolgens op « Next ».

6. Plaats een schijf (CD of DVD) of USB-apparaat in de computer.

7. Voeg videobestanden toe die overdragen moeten worden of verwijder ze (als er een video in de Player zit of er is er één naar het apparaatvenster gesleept, staan deze in de lijst).

DivX Toevoegen/Verwijderen

8. Klik op Start.

9. Na voltooiing van de overdracht kan de DVD/CD of het USB-station in het DivX Certified-apparaat geplaatst worden en de gewenste film afgespeeld worden.

* Staat het gewenste apparaat er niet bij? Voeg deze dan eerst toe aan het apparaatbeheer. Let op: Het apparaat dient wel eerst geregistreerd te worden! Klik hier voor een handleiding. Om het apparaat nu toe te voegen aan de To Go functie dient er op Add a Device rechts onder op de player geklikt te worden. Voeg het apparaat nu toe aan het apparaatbeheer.

DivX apparaat toevoegenDivX® en de bijbehorende logo's zijn handelsmerken van DivX, Inc. Voor het gebruik ervan is licentie verleend.
Deinstalleer eerst de huidige DivX-player alvorens de nieuwe te installeren. Om de DivX-player compleet te deinstalleren dienen onderstaande stappen uitgevoerd te worden.

Voor Mac-gebruikers
 1. Sluit de DivX-player
 2. Verwijder reeds aangemaakte bestanden in de DivX Movies map (Enkel de bestanden van films die problemen geven, andere gedownloade films kunnen blijven staan. Het kan overigens zo zijn dat er geen bestanden aangemaakt zijn.)
 3. Open Finder en ga naar ~Library/Application Support/DivX/DivX Player en verwijder het "downloadmanager.xml" bestand
 4. Open Finder en ga naar ~Library/Preferences en verwijder het DivX Player Preferences bestand
 5. Deinstalleer de DivX Player via het configuratiescherm
 6. Herstart de computer en herinstalleer de DivX-player: http://go.divx.com/vod-mac-install
 7. Open het .tix bestand van de film

Voor Windowsgebruikers
 1. Sluit de DivX-player
 2. Verwijder reeds aangemaakte bestanden in de DivX Movies-map (Enkel de bestanden van films die problemen geven, andere gedownloade films kunnen blijven staan. Het kan overigens zo zijn dat er geen bestanden aangemaakt zijn.)
 3. Ga naar C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\DivX\DivX Player en verwijder de "downloadmanager.xml" en “DownloadQueue.dlq” bestanden *.
 4. Deinstalleer de DivX Player via het configuratiescherm (control panel)
 5. Herstart de computer en herinstalleer de DivX-player: http://go.divx.com/vod-windows-install
 6. Open het .tix bestand van de film

*Let op: het precieze pad kan verschillen per besturingssysteem. Op Windows Vista kan het pad bijvoorbeeld zijn: C:\Users\uw_eigen_username\AppData\Roaming\DivX\DivX Player

Heeft herinstallatie van de DivX-player het probleem niet verholpen? Neem dan contact op met het DivX Support team.
Om DivX-films op tv af te spelen is er een DivX Certified DVD speler nodig. Nadat de film klaar is met downloaden op de computer, dient het filmbestand op een schijf (CD of DVD) gebrand te worden. Daarna kan de schijf afgespeeld worden in de DVD-speler. De meeste DivX-films zijn dusdanig gecomprimeerd dat zij op een enkele schijf van 700 MB passen. Let op dat de DVD speler DivX Certified is! Dit is te herkennen aan het DivX-logo.
Player voor Macintosh:
DivX Player voor Macintosh downloaden
Player voor Windows:
DivX Player voor Windows downloaden
Bekijk hier een filmpje van hoe een DivX-Certified apparaat geregistreerd kan worden. Let op: Hiervoor dient de DivX Player geïnstalleerd te zijn. Klik op een van de afbeeldingen rechts om de player te downloaden als deze niet reeds geïnstalleerd is. Klik hier voor de geschreven uitlegDivX® en de bijbehorende logo's zijn handelsmerken van DivX, Inc. Voor het gebruik ervan is licentie verleend.
Er moet een DivX-account aangemaakt worden vóór de DivX film bekeken kan worden. Of deze nu bekeken wordt op de computer of op een DivX Certified®-apparaat.

Wanneer de DivX player vraagt om logingegevens wordt er ook een link 'Create New Account' getoond. Klik op deze link om een account aan te maken. De download zal hierna automatisch starten.

Er kan ook als volgt een DivX-account gemaakt worden: open de DivX Player, ga naar het VOD-menu en klik op Een DivX-account maken... Typ je gegevens in de daarvoor bestemde ruimten en klik op 'Account maken'.

DivX account aanmaken
Voor een snelle dienstverlening van het DivX Support team raden wij de volgende procedure aan:

Voor Mac gebruikers

Controleer de console (via /Applications/Utilities/Console.app) op foutmeldingen betreffende DivX (DivX Networks, DivX Software). Staan er DivX foutmeldingen in, kopieer deze dan en verstuur ze aan het DivX support team: http://support.divx.com.

Voor Windows gebruikers

Voer eerst de DivX Diagnostics tool uit: http://download.divx.com/divx/supporttools/DivXDiagnosticsTool.exe. Sla dit bestand op op de computer en open het. Indien er gebruik wordt gemaakt van Windows Vista of Windows 7 klikt u met de rechtermuisknop op het bestand en kiest Uitvoeren als administrator (Run as administrator). Klik daarna op OK/Yes. Indien er gebruik wordt gemaakt van Windows XP dient er ingelogd te worden op de computer met een administrator account alvorens het bestand te openen. Er wordt nu een mapje met daarin 2 tekstbestandjes op het desktop van de computer geproduceerd.

Ga nu naar http://support.divx.com om een bericht aan het DivX support team te sturen. Voeg de geproduceerde bestandjes toe aan het bericht. Werkt de Diagnostic tool niet, ga dan naar Start → Uitvoeren (Run) (In Windows 7 opent het Run veld direct bij het klikken op Start) → Typ DXDiag en klik OK (Run). Kies informatie opslaan in het scherm dat nu geopend wordt en stuur dit bestand op naar DivX.
Open de DivX Player. In het Menu, klik op File -> Preferences. Klik op 'Browse' achter 'Default Video Folder' en selecteer de map die de nieuwe standaard map moet worden.
Dubbelklik op de film als de locatie bekend is. Deze wordt nu automatisch gestart in de DivX player.

Het is ook mogelijk om eerst de DivX player te starten en dan in het menu 'open' te selecteren. Selecteer nu een film in het geopende scherm. Als u de standaard locatie voor de opslag voor films hebt behouden, dan staan alle films in de volgende map:

Windows 7 en Windows Vista -> C:\Users\[User]\Video's\DivX Movies
Windows XP -> C:\Documents and Settings\[User]\My Documents\Video's\DivX Movies
Open de film in de DivX Player. Deze staat in de DivX Movies map (icoon op het desktop) of in de volgende map:

Windows XP -> C:\Documents and Settings\[User]\My Documents\My Videos\DivX Movies
Windows Vista -> C:\Users\[User]\Video's\DivX Movies
Windows 7 ->C:\Users\[User]\Video's\DivX Movies

Eenmaal geopend gaat de download vanzelf verder.
Kies 'Openen' en klik op OK indien nodig. Als dit de DivX Player en de download niet start, klik dan opnieuw op 'Start download' en kies 'Opslaan' of klik met de rechtermuisknop op de downloadlink in de webpagina en kies 'Doel opslaan als'. Sla het .tix-bestand op, bijvoorbeeld op het bureaublad of in Mijn Documenten. Open het bestand in de DivX Player.
© Maxx-XS
Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | Webmasters