Persoonsgegevens - klantenservice | videotheek.com | 1. Meld je GRATIS aan 2. Kies een film uit en reken hem af 3. Bekijk hem direct op je pc of tv!

Huurvideo's

Een huurvideo is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de film getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.

Koopfilms

Een koopfilm dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de film zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de film gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.

DivX

Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-film, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De film kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.

Thuisbios

Met deze thuisbios kan je online genieten van films, tv-series en documentaires in diverse genres. 24 uur per dag en zónder reclameonderbrekingen. Betaal en bekijk alleen de films die jij wilt zien.

Er worden 3 verschillende type films aangeboden op de website: Huurfilms, Koopfilms en DivX films. Door bovenaan het menu aan de linkerzijde een type aan of uit te vinken worden de films op de website gefilterd op enkel de aangevinkte types. Er kan ook direct op bijvoorbeeld Huurfilms geklikt worden om enkel huurfilms te selecteren.

Huurfilms
Huurfilms kunnen direct na betaling gestart worden, en zo vaak als gewenst bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode. Huurfilms zijn enkel geschikt voor PC.

Koopfilms
Koopfilms moeten eerst gedownload worden op de computer voordat ze afgespeeld kunnen worden. Daarna kunnen ze onbeperkt bekeken worden. Koopfilms zijn enkel geschikt voor PC.

DivX
DivX films worden gedownload op de computer, maar kunnen al tijdens de download gestart worden. Zij kunnen onbeperkt afgespeeld worden. Geschikt voor Macintosh en PC. Films zijn tevens over te zetten op DivX Certified apparaten.

Hoe werkt het

stap 4Kies een film uit en klik op de titel of afbeelding van de hoes. Extra informatie over de film, zoals omschrijving, acteurs, screenshots, reviews en prijs wordt nu getoond.
Klik op 'Kijk nu deze film', 'Download deze film' of 'Download DivX film' om de film te huren/kopen.

stap 3Er kan nu een keuze gemaakt worden om de film te huren/kopen mét of zonder (gratis) account en dus mét of zonder in te loggen op de website. Wanneer een film wordt gehuurd via een account, kunnen wij een betere service verlenen. Zo bieden wij de mogelijkheid om te betalen via automatische incasso, kan er een filmabonnement afgesloten worden, moviepoints gekocht worden en wanneer er problemen optreden bij bijvoorbeeld het bekijken van een film, kunnen wij een klant beter van dienst zijn.

stap 2Kies vervolgens de wijze waarop de film betaald gaat worden. Er zijn diverse betaalmethoden voor Nederland en België beschikbaar.: o.a. met vooraf gekochte moviepoints, d.m.v. automatische incasso, met een telefoon of door het sturen van een sms. Indien de film besteld wordt via automatische incasso wordt het huurtarief bijgeschreven op de maandelijkse factuur. Een overzicht van alle bestellingen in deze maand is te vinden onder 'Deze maand' onder 'Mijn gegevens' in de klantenservice.

stap 1Nadat de betaling afgerond is kan de film bekeken worden:

Huurfilms
Nadat de film betaald is verschijnt de 'play' pagina. Klik op play/start om de film te starten. De huurperiode gaat pas in nadat de film voor de eerste keer is opgestart.

Downloadfilms
Nadat de film betaald is dient er een klein bestandje gedownload te worden, genaamd de downloadmanager. Met behulp van dit bestandje wordt de film daarna gedownload.
Mocht de download stoppen (omdat bijvoorbeeld de internetverbinding uitvalt) dan kan deze hervat worden door het opnieuw starten van de downloadmanager.
Zodra de download binnen is staat deze gereed in de standaard download map op de computer.

DivX films
Nadat de film betaald is dient er een klein bestandje gedownload te worden (tix bestand). Dit bestand wordt automatisch geopend in de DivX player en de download wordt gestart (DivX player dient dus geinstalleerd te worden als deze niet reeds aanwezig is op de computer).

Zodra de download op een punt is dat de film afgespeeld kan worden zonder het punt waar de download nog bezig is "in te halen", kan de film gestart worden. De DivX Player start de film automatisch wanneer dit punt bereikt is.

Klik hier voor meer informatie over DivX films.

Nogmaals bekijken

Koopfilms en DivX films kunnen oneindig vaak bekeken worden. Deze kunnen gestart worden door naar de download map op de computer te gaan en de film te openen.

Huurfilms kunnen zo vaak als gewenst bekeken worden zolang de huurperiode nog niet verlopen is. Gehuurde films zijn terug te vinden onder het linkje 'mijn films' in het menu links op de filmpagina. Kies hier de gewenste film, de film kan direct gestart worden door op 'start film' te klikken. Dit geldt echter alleen als er is ingelogd! Als de film is gehuurd zonder account moet de film handmatig opgezocht worden op de website.

Let op: 18+ films kunnen alleen worden bekeken nadat de 18 jaar of ouder pagina is doorlopen. Ga dus eerst naar de nachtclub / 18+ sectie en klik dan op 'mijn films'.

Inloggen

?
Online films kijken Online films kijken
Aanmelden Login

Inloggen

Je bent nog niet ingelogd, vul hier je gegevens in om nu in te loggen:

E-mailadres:
Toegangscode:  geen code?

Aanmelden

Heb je nog geen account? Klik dan hier om je eerst aan te melden!

Voordelen van aanmelden:

• Producten zijn af te rekenen dmv automatische incasso.
• Wanneer er een probleem optreedt bij het bekijken van een film, kunnen wij een klant beter van dienst zijn.
• Je kunt abonnementsdiensten afnemen.
• Je vindt door jou gehuurde films eenvoudig terug onder 'Mijn films' in het menu.
• Voor het gebruik van enkele nachtclubdiensten is een account nodig.
© Maxx-XS
Leveringsvoorwaarden | Disclaimer | Webmasters